Linux-RP

Tutaj poczujesz prawdziwy klimat wsi...

#1 2013-11-23 10:30:01

Black

Nowy użytkownik

Punktów :   

Archiwum aplikacji.

[align=center]**Przeglądając strone FCPD można zauważyć tekst**
Witam wszystkich czytających tutaj Black Ops mam 32 lata. Przeczytałem na stronie urzędu że nie ma Komendanta, więc chciałbym wystartować na posade Komendanta, poniżej znajdziecie Państwo CV i inne.

Imie:Black
Nazwisko:Ops
Data urodzenia 24/04/1981/
Ukończone szkoły:Szkoła Podstawowa nr.1 w Los Santos Gimnazjum nr. 24 w Los Santos Technikum nr.15 w Los Santos Studia policyjne w Los Santos 5 lat Akademii Policyjnej w Los Santos
Doświadczenie w wszelkich pracach:Szeryf policji w Red County, Zastępca Szeryfa w Palomino Creek.
Umiejętności
Obsługiwania się programami komputerowymi
Obsługiwania się komputerami z systemem Windows, Linux
Prawo jazdy Kat.B
Prawo jazdy Kat.A
Umiejętność pływania
Języki obce
Angielski:Doskonały
Niemiecki:Doskonały
Rosyjski:Średni
Polski:Słaby
Hiszpański:Dobry
Francuski:W miare
Chiński:Słaby
Latynoski:Słaby

Licencje
Prawo jazdy Kat.A
Prawo jazdy Kat.B
Licencja na Broń
Karta pływacka
Karta rowerowa

Urodziłem się 32 lata temu w Los Santos. szybko zacząłem mówić miałem wtedy 3 lata gdy zaczęłem mówić wszystko oprucz ż,cz,s. W wieku 7 lat poszłem do szkoly podstawowej świetnie mi szło w nauce ale starsze klasy mnie prześladowały i biły, wtedy zapisałem się na zajęcia Judo zdobyłem czarny Pas i nikt do mnie nie podskakiwał. Potem poszłem do Gimnazjum tam nikt mi nie przeszkadzał dobrze się uczyłem. W Technikum nie było już tak łatwo byłem zagrożony ale wzięłem się w garść i zacząłem się uczyć. Potem poszłem do Akademii policyjnej i zdałem ją. Potem wyjechałem do RC, po 3 latach zostałem Szeryfem. Szeryfem byłem miesiąc potem wyjechałem do Palomino Creek po 2 latach byłem zastępcą szeryfa. Po 7 miesiącach wyjechałem znów do Fort Carson, pracowałem jako taksówkarz i wkońcu nadała się okazja, powiedziałem sobie przecierz mam zdana akademie... Moge wystartować.. I wystartowałem...

Dlaczego własnie masz zagłosować na mnie? Gdyż mam ukończoną akademie policyjną i umiem obronić mieszkańca przed byle bandytą... Umiem zapanować nad kosztami pojazdów i komputerów. Nie kupuje najdroższych tylko najlepsze albo najtańsze. Aby zagłosować na mnie kliknij tutaj [Zagłosuj!]

Siema tu Black, mam 12 lat mieszkam we Wrocławiu interesuje się sampem,grami,motoryzacją i komputerami jak widzicie aplikacja nie jest pro gdyż ja bardziej punktuje w biznesach nie frakcjach znaczy aplikacje na biznesy lepsze piszę.. I co tu pisać ooc jest ogarnięty mam supportera oddałem BF3 dla serwera. Głosujcie na mnie bo nie dam ciastek! [/align]

Ostatnio edytowany przez Black (2013-11-23 10:30:29)

Charlie Castellano - Szef "Speed Taxi" Milioner ;D Gracz GOLD :3

Stopka forum

RSS